Al Jarreau stal de show

Muziekkrant Oor bestond 5 jaar (1975?) en gaf een feest in de Brakke Grond in Amsterdam. Ik werkte toen als jonge perschef voor Vip Records en ik mocht daarbij zijn. Ik zag een optreden, waarvan ik me op tot op de dag van vandaag elke song herinner. Zoals deze. Jaren later vertelde ik hem dat op het Northsea Jazz Festival. Hij zei: ‘Ik herinner me ze ook.’ Daar moesten we samen erg om lachen. Wat een lach had hij.

Rust zacht, mooie, lieve, fabelachtige Al Jarreau. Je zit voor altijd in mijn hart.

p.s. Overigens is Rainbow In Your Eyes gecomponeerd door de eveneens fantastische Leon Russell, die ons op 13 november 2016 ontviel. Wat een hemelse klanken zullen daar boven ten gehore worden gebracht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s