De Keizer

De Keizer…….

images

Ooit was ik voetbalgek. Voor de finale in 1974. En ik ben een rasopportunist, want ik was ook weer even voetbalgek in 1988 en in 2014. Maar eind jaren zestig, begin jaren zeventig had ik twee voetbalhelden: mijn broer Hans, die in het tweede van Haarlem voetbalde, een veelbelovende middenvelder was en wiens voetbaltas ik mocht dragen (als ik maar ietsje achter hem liep).

864x486

En Piet Keizer. Zijn achternaam dekte volledig de lading…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s