Ik heb er zo’n zin in!

Dancefair/Musicfair 2017; Ik heb er zo’n zin in!

Laatst las ik een geweldig artikel in Psychologie Magazine. Het ging over hoe ons brein opbloeit van muziek. Het stuk van Breinwetenschapper Erik Scherder opende met: Of het nu Bach of Beyoncé is, muziek maakt ons ­gezonder, aardiger en stabieler.

Geen wonder dat ik me zo verheug op 4 en 5 maart als ik moderator mag zijn op de Dancefair/Musicfair 2017 in de Utrechtse Jaarbeurs. Dit jaar mag ik een viertal internationale, muzikale grootheden introduceren en interviewen. Een grote eer.

Het gaat over de gitarist van o.a. David Bowie, Gerry Leonard, Christina Aguilera musical director Davy Nathan, super bassist Tony Grey en Patrick Leonard, de man achter hits van o.a. Madonna, Roger Waters en Elton John. Ik kom er de komende dagen nog uitvoerig op terug!

16864084_1660697040614081_3566366446045250216_n

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s