Ongeëvenaarde schoonheid

Om me voor te bereiden op volgend weekend als ik op Dancefair/Musicfair 2017 aan de bak mag als moderator, heb ik deze week naar een aantal albums geluisterd van de artiesten die onder mijn hoede vallen.

Op dit moment staat het tweede album van Spooky Ghost alias Gerry Leonard uit 2002 op, getiteld The Light Machine. Voor de zoveelste keer. Gerry is een meesterlijke gitarist, die o.a. in de band van David Bowie speelde. Over dit album zei Bowie: “Quite the most beautiful and moving pieces of work I have possessed in a long time.” En hij slaat daarmee de spijker op zijn kop.

Want The Light Machine is van een ongeëvenaarde schoonheid. Dit is muziek zoals muziek voor mij moet zijn. Geen instrument, geen geluid is teveel. En hoewel de productie al uit 2002 stamt, heeft het gebodene de tand des tijds glorieus doorstaan. Afijn, als je nieuwsgierig bent, hier is de link naar het album op Spotify: http://bit.ly/lightmachine

Krijg steeds meer zin in de 4e en de 5e maart!

Op de foto staat Bowie in het midden en draagt Gerry Leonard een Oranje T-shirt. Die mag hij volgende week meenemen naar Nederland!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s