De sublieme Tony Grey

Nog drie nachtjes slapen en ik mag mijn ding doen op Dancefair/Musicfair 2017. En mijn ding bestaat uit andere mensen laten stralen. En ik zeg het eerlijk: daar ga ik zelf ook een beetje licht van geven. Het wordt geen moeilijke klus, zeker niet als je mensen als Tony Grey op het podium hebt staan.

Ook met Tony heb ik van de week een Skype-sessie gehad. Het gesprek begon goed. Er sprong opeens een dier op de bank en ik zei: Leuke kat heb je! Bleek het een hond te zijn. Maar het ijs was in ieder geval gebroken! 😬

Fijne energie heeft deze Tony Grey uit Newcastle, Engeland. En hij is een sublieme fusion-bassist, die o.a. bij de Japanse jazz-sensatie Hiromi en met zijn befaamde neef en meestergitarist John McLaughlin heeft gespeeld. Op Dancefair/Musicfair 2017 mag ik hem 2 dagen ondervragen en introduceren. Hij geeft ook een bas-workshop, waar je oren van zullen klapperen.

Kan niet wachten tot het zaterdag is!

In het filmpje hieronder kondigt hij zijn komst aan en als je wilt horen hoe goed hij is, is hier een fraaie opname: http://bit.ly/tonygrey

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s