Beste Henky Panky

schifmacher

Beste Henky Panky (Henk Schiffmacher),

Onwijs gefeliciteerd met het feit dat je Officier in de orde van Oranje-Nassau bent geworden! Ik weet niet of ik het al mag verklappen, maar dit las ik in het persbericht over de lintjesregen 2017 van de Rijksoverheid:

De heer H.J.E. Schiffmacher te Amsterdam, is vanaf 1977 werkzaam als tatoeëerder. Hij is internationaal bekend als ambassadeur voor de tattookunst en heeft bijgedragen aan het accepteren van de tattoocultuur in grote delen van de maatschappij als een gewaardeerde kunstvorm en heeft een belangrijke rol gespeeld op het terrein van hygiëne binnen de tattoo-industrie.

Daarnaast is hij kunstschilder en schrijver, actief als ambassadeur van Orange Babies (voor zwangere vrouwen met hiv) en van de stichting B!NK (voor kinderen met een sociale of maatschappelijke achterstand in ontwikkelingslanden). Decorandus is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

Vanaf vandaag draag ik een tattoo van een heuse Officier in de orde van Oranje-Nassau! Dat zal al die gasten leren die me al 20 jaar tot vervelens aan toe vertellen, dat ik een papegaai op mijn schouder heb zitten (terwijl het toch echt een tribal-teken is, dat voor kracht en moed staat).

Misschien een idee om bij klanten een tattoo van de versierselen te plaatsen, die bij jouw titel horen? Uit de losse pols heb ik alvast een voorbeeld gemaakt.

Ik wens je een geweldige dag!

Uw Mick Boskamp

henk schiffmacher

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s