Lieve Tineke de Nooij

boskampen bij tineke

Lieve Tineke de Nooij,

Gefeliciteerd met je verjaardag! Eigenlijk zouden die vier woorden volstaan, maar je kent me. Ik ben iemand die van een kort een lang verhaal maakt. En ik wil je nog wat vertellen.

Toen ik in de swingin’ sixties een jaar of tien was, was ik hevig verliefd op je. Tien, tien, Tineke! Ik dacht bij mezelf: als ik later groot ben, wil ik deze knappe radio-tijger als mijn vrouw.

Eind jaren tachtig ontmoette ik je voor het eerst. Dat was toen mijn vader Hans Boskamp en ik een voorbespreking met jou deden, omdat we beiden te gast zouden zijn in jouw live magazine programma Tineke op RTL. Een van de redenen waarom we in het programma zaten, was omdat er een boek van me uit was gekomen met korte griezelverhalen (Spaans Benauwd, uitgebracht door – en die ken je natuurlijk ook – Willem Jan Vande Wetering).

Hoe die voorbespreking verliep, kan ik me niet meer herinneren. Wel weet ik dat de drank ter sprake kwam, die jij zou schenken voor ons. Heel belangrijk! 😉 (het werd een Chianti Classico).

De uitzending was live en ik weet nog hoe bloednerveus en opstandig ik was (ik had een haat-liefde verhouding met die ouwe van me), maar ook hoe ik me desondanks zeer op mijn gemak voelde bij jou.
Van een verliefde tiener was ik veranderd in iemand die in jou een suikertante zag.

In december 2014 was ik te gast in jouw radioprogramma van omroep Max. En ook daar weer die warme deken.

Al met al zijn er weinig vrouwen in mijn leven geweest, geen mag ik wel zeggen, die ik zowel als echtgenote dan als tweede moeder had willen hebben.

Dat moest ik even kwijt allemaal.

Wens ik je tot slot een super dag voor jou en de jouwen. Je hebt mazzel, want er is al een feestje gaande.

dikke zoenen, Mick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s