Moederdag in Zandvoort

Vorig jaar, op Moederdag, plaatste ik op Facebook onderstaand stukje. Vandaag, in een stralend Zandvoort, is wat ik toen voelde nog steeds actueel.micky en mama beginjaren 60

Hi Mama,

Eind deze week heb ik je 2 dagen achter elkaar gezien en omdat ik ook wat ouder word, moest ik daar even van bijkomen en dat begreep je gelukkig. Vandaar dat ik me niet hoefde te laten zien op moederdag.

Maar ik laat deze dag natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan, dus wil ik er wel wat over zeggen.

Van de week las ik de kaartjes die je me gestuurd had toen ik 4 maanden in Castle Craig, die geweldige verslavingskliniek in Schotland zat.
Ja, mam, ik heb ze allemaal bewaard.
Kaartjes die vol waren geschreven met een pen gedoopt in liefde. Vandaag wil ik tegen je zeggen dat het me spijt dat ik daar niet adequaat op heb gereageerd. Maar ik hield zo niet van mezelf toen, dat ik het simpelweg niet kon opbrengen om me te laten zien en te laten horen.

Ik houd van je. En dat weet je. En waar ik van geniet is jou te zien genieten dat het weer goed gaat me, met ons. Dat de familie weer heel is en dat de lijmresten de band alleen maar echter en mooier maken.

Toen ik Patricia Van Bennekom Keur, vroeg om een oude foto van jou en mij – en ze wist dat het voor Facebook was – stuurde ze me deze. Dank je wel, lieve zus, voor je fijnzinnige keuze. 🙂
Zo te zien, is er weinig veranderd aan ons.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s