Wat een leven heb ik toch

dumplings

Er zullen legio mensen zijn die het niet meer trekken dat ik met grote regelmaat de loftrompet over mijn lief steek, maar die moeten dan maar iets anders gaan doen, zoals lekker in de zon gaan zitten (pas wel op, want de zon heeft vandaag en de komende dagen de kracht van 7 en dat is de op één na hoogste zonkracht in Nederland).

Ik moet even wat kwijt over Dymphna Rutte en daarna laat ik jullie een tijdje met rust, okay? Nadat ze van de week een waanzinnige sambal had gemaakt en nadat ze dinsdagavond een Koningsmaal had bereid rond de heerlijkste kipsaté, die ze had geroosterd op een barbecuetje van de Aldi van 1 euro 55, kreeg ze het gisteren wederom in haar bol.

Dit keer ging ze Chinese dumplings maken, te vergelijken met de Japanse Gyoza. Dat zijn dumplings gevuld met een mengsel van gehakt en groente. Natuurlijk deed ze weer alles zelf, inclusief het maken, uitrollen en vullen van het deeg. Daarna bakte ze de dumplings op 1 kant om ze vervolgens te stomen.

Ze had er heerlijke gebakken rijst bij gemaakt, zuur van komkommer en een dip van lichte soja met gember, knoflook, rijstazijn en sesamolie.

Ik kwam klaar achter mijn bordje. Ik zweer het!

De mensen die zich zorgen maken dat ik dicht groei, kan ik gerust stellen, want ik zit elke dag in de sportschool. En daar zit ik niet alleen, maar daar doe ik ook wat.

Wat een leven heb ik toch.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s