Lieve Sandra

NPI01_001578_U

Lieve Sandra,

Het moet rond 1977 zijn geweest, dat ik bij je logeerde in je mooie huis in het Brabantse Sint-Michielsgestel. Ik sliep keurig in de logeerkamer, maar wat was deze 6 jaar jongere popjournalist van de Hitkrant verliefd op je. Een paar jaar daarvoor had het blad Weekend gesuggereerd dat we een setje waren.

Kusje van Sandra was de kop van het verhaal met een foto van mij aan de linkerkant en een foto van jou aan de rechterkant, terwijl je een handkusje gaf. Je was niet blij met het verhaal, maar ik stiekem wel, want in mijn naïviteit dacht ik dat als de bladen zo over ons schreven, dat het vanzelf wel bewaarheid werd.

Dat werd het niet, maar we bleven wel op de een of andere manier close in die jaren. Ik kan me nog herinneren dat ik jouw lieve zus en broer, Marina en Frenk, meenam naar een concert van The Brothers Johnson in Paradiso in Amsterdam.

Je was super dankbaar dat ik zo goed voor de ‘kleintjes’ had gezorgd, want je familie was je alles. Zoals zo vaak in mensenlevens gebeurt, raakten we elkaar uit het oog. Maar in mijn geval niet uit het hart.

Vandaag ben ik nog steeds van slag nadat ik gisteren had gehoord dat je er niet meer was. Je was een bijzondere, lieve, warme, zachte, grappige vrouw.

Fijn dat ik je heb mogen leren kennen.

 

One thought

  1. Mooi gezegt Mick.
    Sandra was niet alleen heel fijn om mee te werken, maar ook daarbuiten ‘gewoon’ een heel mooi mens. Oprecht blij met alles.
    – En nooit een slecht woord over anderen…(in tegenstelling tot vele anderen ‘in het vak’).
    Ze zal bij ons ieder altijd een plekje in ons hart houden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s