Zestig is het nieuwe zestien

hernan cattaneo danny howells

Vandaag stond er een mooi artikel in Het Parool, getiteld ‘De verleiding en het duister van de nacht’. Het ging over 45plussers die het nachtleven nooit vaarwel hebben gezegd.

Toen ik dat zo las, vroeg ik me af of het voor het Parool misschien ook interessant was om over 60plussers te schrijven, die nog zelden uitgaan, maar wel een stijve krijgen als ze een mooie dance-plaat horen. Gasten die in de sportschool tijdens de workout naar mixen luisteren over hun hi-end oortjes, die ze hebben ingeprikt op hun iPhone 7plus.

Die boodschappen doen in de AH, terwijl ze nog steeds naar de desbetreffende mix luisteren. Zoals naar de waanzinnige set op Soundcloud van Danny Howells en Hernan Cattaneo in de Baum Club in Bogota, Colombia.

Die als er op 2 uur 45 minuten een magische track voorbij komt meteen een van hun beste vrienden bellen en die vervolgens op luide toon gebieden dat ze naar die Howells en Cattaneo-mix moeten luisteren en dan vooral moeten letten op de track die begint op 2 uur en 45 minuten.

En die, terwijl het winkelende AH-publiek in verbijstering toekijkt, tegen de vriend schreeuwen: ‘Als je die track hoort, heb je de hele dag een boner!’

Die als ze thuis komen van het boodschappen doen meteen de track op 2 uur en 45 minuten laten horen aan de Shazam-app, die binnen een minuut weet dat het om Ananda in de Luca Bacchetti Endless Remix van Livio & Roby gaat.

Zou een verhaal over dat soort gasten ook niet leuk zijn? Ik weet wel zo’n moron te vinden…😉

Hier de soundcloud-link naar de Colombiaanse wereldset van Howells & Cattaneo: http://bit.ly/howellscattaneo

En hier die geweldige track:

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s